Travel Direct International

Nu har vi kort igang vart foretag Travel Direct International.
Vi erbjuder all inclusive hotell till bra priser. Med oss kan ni boka Hotellet Natura Park Eco Resort for endast 56 dollar (ca400 kr) per person. Mat och dryck ingar i priset. Bra va?=)
For mer info skriv till nfuentes@tdi-travel.com

Ya arrancamos con la compañía Travel Direct International. Ofrecemos buenos precios en hoteles de todo incluido en Republica Dominicana. Ahora ofrecemos el hotel Natura Park Eco Resort por solo 56 dólares (aproximado 40 euros) por persona, todo incluido. Para más información escriban a nfuentes@tdi-travel.com


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan va läckert! Dit skulle man ju ta o åka!

2011-05-27 @ 19:01:24
Postat av: Amina & Sandra

Hej tjejer! :)Amina & Sandra här, vi skrev till er i kommentarsfältet för ett par månader sedan, dock fick vi inget svar :/ Vi befinner oss just nu i Bavaro, för tillfället på ett internetcafé i El Cortecito, där vi bodde förra gången vi var här. Vi hälsar på våra gamla vänner :)

Vi bor just nu i en lägenhet i en villa, i Bavaro Villas, brevid IFA-hotellet.Som tidigare nämnt så planerar vi att flytta hit, och därför kollar vi för närvarande på boenden, jobb med mera.

Vi har varit här i en vecka nu och vi åker härifrån den 12e juni, två veckor till alltså, så det skulle vara hemskt kul att få träffa er och höra era stories om hur allting fungerar! :)Vi har skaffat ett var sitt dominikanskt nummer, hör av er, det skulle vara guld! 809-514-0452/ Amina & Sandra

2011-05-31 @ 00:04:39
Postat av: Anna sandberg

Hej hej!Anna heter jag, och imorgon aker jag o min pijkvän till punta cana, bavaro, för att jobba som dykinstruktörer! Superglad att hitta er blogg, där man kan kunde fa lite information om livet i DR.Läste att boendet var väldigt dyrt, dock sa var chef att det var ganska enkelt att hitta boende för runt 450 dollar i manaden och da skulel det även finnas ett litet kök, sant?Vi ska jobba för dresseldivers, iberostar hotel, vet ni nagot?Alla här hemma säger att man maste vara väldigt försiktig med allt, stämmer?Min pojkvän pratar redan spanska, men jag skulle vilja lära mig, vet ni nagon bra skola att ga i, dock endast kvällar...?Hade varit kul o träffats!Vänliga hälsninga Anna

2011-08-03 @ 11:28:11
Postat av: Therese

Hej hej!Jag är jätte sugen på att åka till D.R och jobba ett år eller så och verkligen få min spanska flytande! Hittade er på resdagboken först och tänkte bara höra om ni vet hur det funkar med jobb, boende, visum osv?Hoppas på svar! :)

Ha det gott Mvh Therese

2012-05-30 @ 19:12:11
Postat av: katarina

Hej.

jag vill jättegärna få lite mer privat info av er om ni har tid .. vill oxå flytta till karibien . Men har ingen aning om hur man gör ..

mvh Katta

Svar: Skicka ett mail till mig på fuentesj.blogg@hotmail.com så kan jag svara på dina frågar.
Natalia & Jennifer

2012-06-11 @ 21:18:02
Postat av: Emma Lannebrink

Hoppas du får en super najs helg! Några planer? :)

2012-06-16 @ 14:42:22
URL: http://adhdochfoto.blogg.se/
Postat av: Frida

Hejsan!
Precis som ovanstående så funderar jag på att flytta ner till DR, efter en månad där i sommar är jag helt såld =)Och ni är det närmaste en drekt information jag hittat. Det är inte helt lätt att hitta jobb eller boende. Ha ni några tips om hur jag ska gå tillväga? Har ni några kontakter?
Tack på förhand! Frida

Svar: Hejsan Frida!
Vart i DR har du varit?
Allt beror lite på vad för språk man kan och vad man har jobbat med innan.
I Bavaro är det nog lättare att få jobb eftersom det finns så mycket turism.
Boende är alltid lätt att få tag i men jag skulle behöva veta var i DR du skulle vilja flytta till.
Kram
Natalia & Jennifer

2012-08-30 @ 00:26:52
Postat av: Frida

Hej! Jag har skickat ett mail till den adressen som ni lagt ut här ovan till Katta.
Kram Frida

2012-09-03 @ 11:07:12
Postat av: Fowzia

Hej!
Är som alla andra här, väldigt sugen på komma bort ett år, var i punta cana för ca en månad sen.. Letat efter lite boende o läste sedan på er blog om vad som behövs för att kunna bosätta sig här.. Väldigt informativt : ) . arbetar som sjuksköterska för närvarande. Skulle vara jätte tacksam o komma i kontakt med er för mer tips :) .. Ni alla andra som skrivit, är ni fortfarande kvar i punta cana? tacksam för all svar också.. kram på er!

2013-05-14 @ 01:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0